SERENDIPITY | FASHION DESIGN
http://preview.annevandenheuvel.nl/images/photos/518x261/AnnevandenHeuvel_Serendipity_ExteriorDesign_Fashion_Wool02.jpg
de kunst van toeval en intelligentie
SERENDIPITY exterior design

Anne van den Heuvel verstaat de kunst om door toeval en intelligentie iets te ontdekken waar ze niet naar op zoek was… Ze speelt met natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen.

Onder haar vingers vouwen de materialen zich rond het vrouwelijk lichaam. Onverwachte vormen ontstaan. Magische ritmes en patronen. Spannende ontwerpen die zich ont-spannen laten dragen…

Anne van den Heuvel creëert uit pure passie.
Grondig inzicht in patroontekenen geeft haar de vrijheid om spontaan te knippen in het dan nog platte materiaal. Daarna tovert ze de derde dimensie …

U kunt uw kledingstuk door Anne op maat laten snijden en realiseren. laat u verrassen door het toeval van handgemaakte stoffen en Anne's handen.

Als meisje droomde Anne van haar ontwerpen op de catwalks van Milaan en Parijs. Maar haar hart lag ook bij wiskunde en filosofie … Uiteindelijk komen al haar interesses bij elkaar op het grensgebied van kunst en vormgeving.

Anne van den Heuvel maakt haar unica's in eigen beheer en op maat in opdracht.

Anne van den Heuvel gelooft in duurzaamheid. Ze voelt niets voor de snelheid van de mode-industrie maar stopt haar energie liever in blijvend aansprekende stukken.

De meeste stoffen, structuren en bewerkingen vervaardigt Anne zelf. Haar liefde gaat uit naar natuurlijke materialen en ambachtelijke technieken.

Anne van den Heuvel vindt de inspiratie voor haar collectie in zichzelf, in u zelf, in de draagbaarheid en in de eigen lichaamsvorm.
Haar beste vriendin, muze & mascotte Barbara Termorshuizen draagt het eigen-wijs in de collectie foto's.

SERENDIPITY exterior design op maat
Uw wensen, ideeën de mogelijkheden die uw lichaam biedt èn het toeval wat de stoffen brengen, zijn de uitgangspunten waarmee het ontwerp voor SERENDIPITY tot stand komt.

Van trui tot jurk, van broekpak tot jas, van XXS tot XXL … en alles daartussenin. Op maat en op kleur, binnen uw budget, passend bij iedere man of vrouw.

SERENDIPITY wordt door Anne van den Heuvel gerealiseerd, in samenspraak met u en eventueel uw stylist(e). U kunt een afspraak maken voor een bezoek.

SERENDIPITY exterior design | by you


SERENDIPITY exterior design
by ANNE VAN DEN HEUVEL
Dare to wear ...

Serendipity Exterior Design | 100% wool
http://preview.annevandenheuvel.nl/images/photos/256x156/AnnevandenHeuvel_Serendipity_ExteriorDesign_Fashion_Wool01.jpg
CURIOUSITY
Voor de ene vrouw is het een tuniek, voor de andere een jurkje of lange trui ... Uniek ambachtelijk vervilte wol met diverse technieken in 1 kledingstuk. Uniek en op maat voor u te vervaardigen. Elk kledingstuk is een unicum, geen enkel stuk is gelijk aan de ander ... Laat u meten en verrassen ...
Divine Couture | made by Anne
http://preview.annevandenheuvel.nl/images/photos/256x156/AnnevandenHeuvel_SERENDIPITY_fabrics_fashion_design18.jpg
Geweven en gebreide unica's
Voor de collecties en unieke stukken van SERENDIPITY | fashion design maakt Anne van den Heuvel een groot gedeelte van haar stoffen in eigen beheer. Bijgaand ziet u hier een aantal voorbeelden van. Als u interesse heeft in een uniek kledingstuk gemaakt in de ateliers van Anne van den Heuvel, en met de bijzondere stoffen die Anne zelf realiseert, dan kunt u een afspraak maken voor een atelierbezoek. U kunt ook een uniek kledingstuk bestellen of laten maken op maat. De prijzen hiervoor gaan vanaf 400,- euro ex btw.
Serendipity Exterior Design | lasercutting & 100% wool
http://preview.annevandenheuvel.nl/images/photos/256x156/AnnevandenHeuvel_Serendipity_ExteriorDesign_Fashion_Wool_01_Lasercutting01.jpg
PUNCTUAL
Plusfour, drollenvanger, broek met laag kruis ... geef het maar een naam. Een uniek kledingstuk van suedine met teksten die in de stof zijn gebrandmerkt met de lasercutter. De teksten zijn afkomstig uit het brein van Anne. Ze blijft schrijven. Liefst overal op. Nieuwsgierig? Kom gerust kijken in het atelier.