ENTHOUSIASTE REACTIES
http://preview.annevandenheuvel.nl/images/photos/content/WEEFGOED_43.jpg
ENTHOUSIASTE REFERENTIES, ERVARINGEN, SPONTANE REACTIES VAN OPDRACHTGEVERS, BEZOEKERS, FANS ...

Bent u ook enthousiast? Vertel het ons ... en geef een link of visitekaartje door aan mensen, bedrijven, instellingen, scholen die u een KLEURRAAK interieur toewenst.

Het kunstwerk heeft een sfeerverhogende invloed op mijn huis!

Davy - Rotterdam

Anne van den Heuvel is een kunstenaar die 'non-conform' ontwerpt binnen de kaders van het project. Idee, presentatie en uitvoering zijn telkens weer bijzonder verrassend en van museaal niveau.

Harmen Witte Interieurs

Het kunstwerk van Anne van den Heuvel is niet meer weg te denken uit ons interieur. Voor aan de muur van onze woonkamer zochten wij al geruime tijd naar een kunstwerk met een flink formaat. We zijn erg tevreden met onze keus voor het werk van Anne van den Heuvel. De verschillende vilten blokjes vormen samen een prachtig kleurrijk geheel. Vilt is een mooi materiaal dat veel warmte toevoegt. Ook zijn de akoestische eigenschappen verbeterd.
Met Anne van den Heuvel konden wij vooraf goede afspraken maken, waardoor we wisten wat we konden verwachten. Ze is vriendelijk en klantgericht. Het kunstwerk is daardoor helemaal naar onze smaak gemaakt.

Marieke & Meindert

Wat geweldig en gezellig Anne, jij terug in ons durpke. Ik zag het artikel in de krant en was je meteen komen opzoeken, maar ik besef dat je niet elke dag 'open' bent! Ik volg je stap voor stap op facebook en ik kom gauw eens langswippen en bijbuurten. Groetjes

Miranda

Wat zijn we blij met het prachtige kunstwerk!
Het hangt prachtig in ons restaurant zodat onze gasten er dagelijks van kunnen genieten. Met dank ook aan de Stichting Vrienden van de Dennenheuvel die ons dit prachtige werk geschonken heeft.
Je hebt vast al van meerdere kanten gehoord maar toch: ik vind je kunstwerk wandkleed echt prachtig. Nog mooier dan ik van tevoren had bedacht. Het voegt letterlijk en figuurlijk kleur toe aan Dennenheuvel en ik denk dat het eten in het restaurant er nog lekkerder van gaat smaken.
Met vriendelijke groet,
Jan Leo van Deemter | Directeur-bestuurder
Dennenheuvel | met zorg actief revalideren

Jan Leo van Deemter - Dennenheuvel | met zorg actief revalideren

I’m looking at the artwork you made for us, I’m still really happy with it.

Jeanette

Per toeval vonden we de kleurrijke site van Anne en het ‘pakte’ ons direct. We waren al tijden opzoek naar een groot en kleurrijk kunstwerk voor aan onze grote witte muren.
De totstandkoming van het werk was op zich al een leuk proces, waarbij we heel fijn hebben samengewerkt met Anne. Allereerst zijn we bij Anne thuis geweest, wat eigenlijk al een klein museum is, om te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Daarna is Anne bij ons thuis geweest om op basis van de lichtinval en beschikbare muren de beste plek te adviseren. Erg handig voor de definitieve keuze waren de toegezonden foto’s van onze woning waarin het kunstwerk er al in gefotoshopt was.
Het laatste stuk van het kunstwerk moet door Anne op locatie worden gedaan, erg leuk om dan een ruimte in een paar uur tijd compleet te zien veranderen.
En nu het er eenmaal hangt zijn we heel blij. Het kunstwerk geeft ons huis een leuk en kleurrijk verrassingseffect. De zachtheid van het materiaal is een leuk contrast met onze hoge muren en open ruimte. We krijgen ontzettend veel enthousiaste reacties en bovenal zijn we zelf heel erg tevreden, trots en enthousiast!

Ingrid & Joost

Haha nu heb ik je zojuist weer eens in het echt gezien op tv in de aflevering... wat een mooi plan om te gaan internationaliseren. Dat gaat vast lukken, heel veel succes!

Danielle

Hallo Anne. Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de geweldige verjaardag die mijn gasten en ik mochten beleven in jouw atelier. Een duizendpoot en heel gedreven, zo heb ik het ervaren, een kunstenaar die de wereld kleurrijk maakt, waar je vrolijk van wordt en die mij geïnspireerd heeft ook weer door te gaan met mijn creativiteiten.
Inmiddels heb ik van enkele gasten enthousiaste mailtjes ontvangen, vooral het kleurrijke in je werk en de lunch heeft iedereen erg aangesproken. Een geweldig concept waar meer mensen van moeten genieten. Ik zal het anderen aanbevelen en reclame voor je maken.Ik had al met mijn buurvrouw, die er helaas niet bij kon zijn, afgesproken het weekend van de atelierroute in 's-Hertogenbosch je atelier te bezoeken, maar na afgelopen donderdag doe ik het zeker dus nog 'n keer over.
Ik heb vast niet alles gezien en anders wil ik er wel nog eens van genieten.Bedank ook je medewerkers voor de goede zorgen en de bijzondere lunch.Tot ziens en hartelijke groeten.

Annette

'Dag Anne,we zijn super blij met het kunstwerk op onze ronde wand... Het is opwekkend om er langs te lopen en als je je wat down voelt ga je er voor staan en dan doen de prachtige kleuren de rest. Het moest zo zijn!! Ben er erg erg blij mee en het zal ons inspireren! Zonnige groet,

Mariette Klerks

Anne bedankt voor het geweldige project wat je met onze leerlingen heb gerealiseerd. We hebben een prijs gewonnen in het Museum , fantastisch!

't Schrijverke

Naked for Love ... we zijn erg blij met het kunstwerk :-)

Marjon

Stralende Anne! Je auto zag ik vaak bij de Vrije School! Dat blik van je ving mijn blik ... Rixt stuurde mij een sms over jouw tentoonstelling. En vol enthousiasme kwam ik, en kwam het in me. De warmte, het vuur, kleurvolheid, en samen met Madi-uit Noord Groningen- kwam ik samen naar jou ... en nu weg van jou en je creaties. Tot gauw :-)

Jook

Anne is een creatieve, met de klant meedenkende professional. Haar adviezen getuigen van een grote mate van creativiteit en originaliteit. Haar gebruik van kleurtechnieken is verrassend. Anne's advies om met supermatte kleuren te werken, leverde een prachtig en stijlvol resultaat op.

Wim Vrolijk

Dag Anne. Ik zit op de bank naar het kunstwerk op de muur te kijken en ben nog steeds blij met wat je voor ons gemaakt hebt.

Jeannette Verdonk

Lieve Anne. Het was een zeer inspirerende rondleiding met alle vrouwen van onze instantie. Ik heb bewondering voor je creativiteit en je werk. Voor de toekomst wens ik je alle goeds, rijkdom en inspiratie. Dank voor deze leuke en mooie ervaring.
Om tae tuttare tare soha ...

Lilian

We genieten enorm van jouw prachtige vilten kunstwerk. We (jij dus) krijgen veel complimenten, mensen zijn onder de indruk! In de woonkamer is het geluid een stuk beter en de uitstraling is warmer, gezelliger geworden! Nogmaals bedankt voor jouw geweldige bijdrage daaraan!

Titia & Johan

Wat een vrolijke, kleurrijke stijl! Je maakt sfeer in elke omgeving. Veel succes met het verder creeëren en het geven van inspiratie-rondleidingen.

Maroeska

Hallo Anne, leuk om elkaar op deze open atelier dag te ontmoeten. Ik had al een paar keer via gezamelijke opdrachtgevers en kennissen van je gehoord. Erg leuk! Ik ben vol inspiratie weer door jou. We gaan snel samen eens een hoop leuke ideeën bespreken :-)

Wendy Schoenaker (decorateur)

Zo mooi! Mooie meisjes (maken) mooie dingen (los) ...

Huib

Met het wandkleed werk OPTIMISM is de inrichting van mijn appartement dan eindelijk af. Het kunstwerk past zowel bij mij als bij de kleuren in het appartement. De kleuren en met motief heeft Anne bepaald op basis van de bestaande inrichting, lichtinval, etc. Het thema zegt iets over hoe ik in het leven sta en voor gasten altijd een mooi moment om te delen. Het wandkleed heeft hiermee in korte tijd heel veel emotionele waarde voor me gekregen en dat vind ik zeer bijzonder als een kunstenaar dat kan bewerkstelligen. Een goed kunstwerk kan ook alleen tot stand komen indien een kunstenaar goed kan inleven en luisteren naar de wensen van zijn of haar klant. Anne is hier erg goed in en ik beveel haar dan ook van harte aan indien iemand toe is aan een kunstzinnige stap in zijn leven!

Hans Minnaar

De kleuren zijn geweldig Anne en het is mooi en prettig om in vogelvlucht te zien wat er allemaal met textiel kan. Super rondleiding gehad van je assistente. Het was een supermiddag. Dank voor alle inspiratie!

Liesbeth

Het was bijzonder mooi om je aan het werk te zien. Ook alles er omheen was geweldig! De atmosfeer, de ruimte, mensen, machines en jou vooral! Bedankt!
Ik wil nog een keer zeggen dat ik je zo mooi vond aan het werk. Het is mooi als je iemand in zijn kracht kan zien, ik zal ook nog meer van je creatie genieten daardoor. De liefde voor je werk en jou als mens groeit daarmee ... Groeten vanuit Italiaans Hemelniveau.

Gerard Metz

Wij zijn blij met ons nieuwe kunstwerk “Acoustic Couture”. Samen met Anne is het op maat gemaakt. Daarbij werd het kleurenpalet zo uitgekozen dat er verbinding komt met de andere kleuren in de woonkamer, hal en tuin. Anne is iemand die onze wensen dus op waarde weet te schatten en kan met haar creatieve inslag er iets moois van maken. Het is leuk om de opbouw van het kunstwerk mee te maken. Spannend om te zien hoe Anne, blokje voor blokje, het uiteindelijke kunstwerk op de muur tovert. Een prachtig eindresultaat!

Aafje & Arther

Het samen ontwikkelen van het kunstwerk met kunstenares Anne van den Heuvel en Harmen Witte was inspirerend.

Anneke & Wim van Aalst

Jouw kleurrijke groet is enorm inspirerend, verrassend en met liefde gemaakt!

Monique

hartstikke mooi - verwoorden - verbeelden - verweven - dankjewel Anne

Gaby

Ik heb jouw site bekeken en wil je zeggen dat ik die fantastisch vind. Jouw statements daar kan ik achter staan en de kleuren werken op mij inspirerend! Hartelijke groeten

Ellen Wellenstein - Gemeente 's-Hertogenbosch Afdeling Bouwhistorie, Archeologie en Monumenten

Anne, heel interessant, kleurrijk, eigentijds en van alle tijden!

Jeanne Robeerst

Ik ben erg onder de indruk van je werk en de ruimtes. Geweldig om te zien wat kleuren doen. Bedankt om het binnen laten kijken en jullie enthousiaste ontvangst & tekst & uitleg.

Ruuda den Otter

Wat een waanzinnig mooie dingen maak jij!!!! Kan ik dat ergens eens van dichtbij bekijken? Tot snel bij de Republiek? De zon schijnt nog vaak bij ons! Groetjes aan Indigo, bye ...

Noå van de Velde

Ik vond mezelf aardig brutaal vanmorgen maar ik ben er zo blij mee!! (met je kleurenregen-sieraad!) Ik kan het op allerlei verschillende manier dragen en het is nog heel warm ook. Ik draag veel effen kleding dus het kan overal op en bij. Ik heb het sieraad nog iedere dag om, het is net dat beetje vrolijkheid dat ik nodig heb nu met dit rotweer! En als ik het niet draag dan past het prachtig in mijn interieur. He fijne dag!

Danielle Wanders - praktijkbureau

...wwwwwwwwwaaanzinnig die muur van jou!

Matthijs

Beste Anne, geweldig en kleurrijk en heel verrassend zoveel kleuren bij elkaar en toch rustig en wat een geweldige mozaieken, van vilt en van glas !

Ellen Broeren

Wat een mooi kleurrijk huis-atelier. Het geeft inspiratie. Dank voor jullie gastvrijheid.

Marja

Ik zal je niet vervelen met welke gevoelens en behoeften ik ervaar als ik naar je werk kijk.
Maar … wauw, erg mooi. I'm deeply impressed!

Jules Janssen

Jouw kleuren doen mij denken aan Mexico en Yucatan

Schotanus

Een prachtig kleurrijk geheel heb je ervan gemaakt. Ik voel me direct thuis! Een genot voor alle zintuigen. Dankjewel!

Liesbeth Slangen

Echt hééééél erg mooi en kleurrijk!
Geef je ook workshops?

Henny Coppens

'Dank je wel Anne, het kunstwerk ziet er geweldig uit, en er zit ook een goeie filosofie achter.'

Koenraad Ruijter | Centraal Kantoor Zandbergen Jeugd en Opvoedhulp

Indrukwekkend wat hier allemaal te zien is! En het geluiddempende effect goed voelbaar. Hartelijk bedankt voor de rondleiding en lekkernijen.

Wim & Petra van Kessel

Hier wordt ik super blij en enthousiast van. De energie krijg ik hier vanzelf! Leuk om te mogen kijken en wellicht kom ik nog een keer genieten. Groetjes!

Rafael & Roger & Allart

Geweldig mooi, zo kleurrijk om vrolijk van te worden en blijven :-) Bedankt!

Liesbeth Aalsma, Lennard en Merel

We zitten te genieten van de kleden. s'Avonds ook erg mooi. Voor ons helemaal geweldig. Leuk dat we een 4-tal echte Anne van den Heuvel's ook na jaren nog in onze hal en living hebben hangen.

Christel & Eugene Haarmans

Erg leuk om datgene wat ik ooit in de krant zag, nu in het echt te kunnen bewonderen. Wat een geweldig mooie kleuren. LINK NAAR KRANT

Mieke Verheijen

Heel mooi, kleurrijk en inspirerend!

Joanne & Edwin

Heel fascinerend en kleurrijk, ontzettend mooi! Bedankt voor alle informatie en jullie gastvrije ontvangst.

Marianne van Mierlo

Heel mooi en kleurrijk, te gek!

Twan en Ans

Anne heeft ons geadviseerd bij de kleurstelling en inrichting van ons huis, kantoor en onze professionele trainings-/vergaderruimte. Ze houdt goed rekening met onze smaak en de gewenste uitstaling, daarnaast heeft ze tijdens de drukte van de verbouwing heel wat zorg uit handen weten te nemen. Anne in het kort: meedenkend, hulpvaardig, professioneel, praktisch en met humor. We krijgen regelmatig complimenten over de kleurstelling en aparte details, zowel vrienden als zakelijke klanten, waaronder architecten

Karlijn Vrolijk

Lachende mond op sidderende lippen. Wat een feest. Je hele huis, elk hoekje, elk plekje, en wat een prachtige armaturen heb je in je collectie. Dank dat ik heb mogen kijken.

Karen de Jong

Wat geweldig!!!! Zo kleurrijk. Zo veelzijdig! Alles straalt zoveel energie uit. Wij zijn erg onder de indruk. Bedankt voor de gastvrijheid en rondleiding!

Hans en Dorothé Wagemakers

Anne. Ik helemaal compleet van onder tot boven onder de indruk van het kleurgebruik en de materiaaltoepassingen. Wat een feest om bij jou te mogen komen, en wat een feest zal het zijn om hier te mogen wonen en werken. Bedankt voor jullie fantastische rondleiding en lekkernijen.

Monika Verlaet

Heel inspirerend werk waar ik vrolijk van ben geworden. We komen zeker nog eens kijken.

Truus Pennings

Geweldig MOOI werk en zoveel mogelijkheden. Dankjewel!

Ans Peijnenburg

Schat je bent geweldig ! Maar dat wist je al :-)

Jelle

Dankjewel voor jullie gastvrijheid. Heel inspirerend voor mij. Voor jullie heel veel succes.

Trees Prikckaerts

Wat een mooie en geweldige bijzondere projecten en ontwerpen.

M. van de Tillart

Beste Anne, ik heb je werk nu op ver-schil-len-de plaatsen gezien. Het blijft verrassen. Ook geef je kleur een nieuwe dimensie. Groetjes.

Jenne

Je staat op een goede en krachtige manier in het leven en ik vind het bijzonder hoe je alles omzet in je gevoel. Bedankt voor de uitleg en rondleiding van je enthousiaste assistentes. LINK NAAR ASSISTENTES

Hilly

Wat een mooie badkamer vol met prachtige mozaïeken, wat een klus! Mijn complimenten. het hele huis en je atelier en kantoor is mooi - wat een kleurenpracht! Bedankt voor al jullie uitleg en de openheid om alles te laten zien en te vertellen. Jammer dat jij er niet was Indigo. Groetjes ook van Atreyu.

Marianne

Veel inspiratie opgedaan om in Mol weer verder te gaan. Dankjewel!

Maria

Nooit geweten dat er achter die voordeur zoveel kleur zat! Prachtig! Vooral ook de wandkleden!

Lies

Waaaaaaaanzinnig! Bedankt Anne

Norbert van Geijn - inter action designer

Een nieuwe ontdekking voor mij! Hoe kleurrijk kan iets zijn! Succes met alles, het was genieten :-)

Rinie

Superinteressante rondleiding! Graag ontvang ik wat info over een rondleiding met de studenten.

Ria van der Dussen (ROC Tilburg-Mode)

Anne, bedankt voor de rondleiding. Supermooi! je geeft mij ook weer inspiratie en energie! Veel succes met je werk en je serendipity lijn!

Maud en Petra

Je danst en je springt ... en net zoals jij springen de kleuren nog steeds van mijn beeldscherm af ... wauw!

René

Dag Anne. Wat ben jij een bewonderenswaardige vrouw! Wat een creativiteit heb je in je en je uitstraling en het vlugge en spontane kontakt dat ik met je mocht hebben, SUPER! Afgelopen zaterdag was ik bij jou samen met Jo Egelmeers, zij fietste speciaal met ons mee om me naar jou te brengen. Ze had niets te veel gezegd, Dit moet je gezien hebben!! Ik hoop nog eens bij je langs te mogen komen, en wens je alle succes voor de toekomst. Lieve groet.

Thea van Kemenade

Hi Lieve Anne. Wééér een feest om even in jouw kleurenwereld onder te duiken! Dank voor de rondleiding ... en blijf de wereld mooier kleuren!

Carola - Indigo Wereld

Hoi Anne. Prachtig Prachtig Prachtig! Ik wil wel meer schrijven maar ik ben veel te veel onder de indruk. Bedankt voor de inspiratie! Groetjes van zomaar een bezoeker van de Open Atelier Route Empel. Open Atelier Route Empel

Mariel

Geweldige sfeer en inspirerende omgeving. Heel mooi werk. Bedankt voor het laten genieten van ons allen. Veel succes.

Alinda

Bedankt voor explosie van creativiteit

Maria

Hallo Anne. Wat maak je een bijzonder werk! Dat het bestaat! Voor ieder wat wils en heel persoonlijk, echt super.

Femke Siebelt

Vrolijk, blij, inspiratie, optimisme, alles in overvloed! Zeker tot ziens!

Caroline Christel Jolijn

Heel mooi en gezellig, ik ben er helemaal weg van.

Marian Bijen

Bedankt dat ik al dit moois mocht zien! Ik ben heel erg onder de indruk van zoveel creativiteit. Met vriendelijke groet ...

Annemieke van Mil

Fantastisch Anne! Ik wordt er blij van. Indrukwekkend hoe je teksten verweefd !

Mariel Lam (grafisch ontwerper)

Blij! Blij! Blij! van deze bezichtiging wil je wel blij worden! Prachtig!

A. Aarts Roeters

Prachtig om je werk te zien en te beleven!

Anne-Marie Verlouw

Geweldig, die uitspatting van kleuren! Ik word er erg blij van!

Marloes v Houtert

Ik vind het mooi

Fenna (7 jaar)

Overdonderende kleuren & stijl ...

Pinky

Wat een fijne rondleiding, wat een super huis en wat een pracht aan kunstwerken om warm van te worden ...

Anny

Hallo Anne. Wat mooi allemaal, geweldige ideeën, kleuren en ontwerpen. Prachtig om te zien tijdens de rondleiding.

Els Entrop

Prachtige kleuren, bijzondere ontwerpen, heel sprankelend, jullie allemaal, en jullie mooie kunstwerken en mozaieken.

Tiny van Geel

Verrassend mooi. Optimistisch wordt men ervan.

Allain

Een echte aanraden om met een groep studenten, vriend(inn)en, kinderen een middagje in jouw atelier door te brengen. Bedankt voor je openheid. Het is overweldigend, prachtig en fijn voor het oog en het oor.

Maria

Leuk om je werk eens met eigen ogen te zien. De kleuren komen veel intenser over dan op de website. Mooie, originele combinaties die als geheel overkomen.

Gwendolyn

Zaterdagmiddag: geweldig en kleurrijk! Fantasievol en fantastisch!

Jochem

Wat GEWELDIG om jouw werk eens in het echt te zien!

Hans

Wat een ervaring! Het is overweldigend van kleur en vakmanschap. Ik heb ervan genoten!

Cobie

Wat een kleurrijk geheel. Erg origineel en het maakt blij!

Hilde & Tineke

Heel interessant! We hebben veel gezien wat voor ons onbekend was.

A. Boom

Kleurrijk!
Verrassend!
Inspirerend!
&
Onverwacht!

Monique

Verrassend, kleurrijk, inspirerend en ook super mooi! Veel succes nog en bedankt voor de rondleiding en de gastvrijheid!

Ankie & Marcel

Ik ben overweldigd door kleur

Hein en Jet

Wat een feest!

Yolanda

Kleur & ruimte & liefde :-)

Wim

... Dank! Ik heb nog nooit zo'n kleurrijk huis gehad:-)

Hans Minnaar - Berlicum

Wauw!!! Dit vind ik een hele mooie !

Nanja - Den Bosch

Hoi Anne. Mooie expo van jou tijdens de designweek in Eindhoven. Volgens mij draai je op volle toeren en ben je heel druk!

Resy Kemperman - Het mooiste Huis - Breda

Jouw huis is een soort toonzaal, overal hangt en ligt iets je krijgt er ook veel inspiratie uit!

Danielle - Amsterdam

Hee Anne! Heb ik natuurlijk weer even zitten snuffelen op jou website maar wat ben je toch een bijzonder mens! Het is geweldig om te zien dat passie en gevoel samen komen! Jij hebt een kostbare gave Anne en deze gebruik je op een prachtige manier. Nou heb ik genoeg veren aan je gegeven! Geniet ervan! Ik wil zeker nog een keer naar al je mooie werk komen kijken! En ik hoor graag iets van en hoe het met jou en Indigo gaat ! … prachtig! Je bent een wereldwijf!!

Ans v Eggelen- Rosmalen

Ze zeggen er gaat niets boven Groningen ... op 1 uitzondering na en dat ben jij!

Madi - Groningen

Stralende Anne!

Jook - DenBosch

Per toeval vonden we de kleurrijke site van Anne en het ‘pakte’ ons direct. We waren al tijden opzoek naar een groot en kleurrijk kunstwerk voor aan onze grote witte muren.

Joost & Ingrid - Rotterdam

Lieve Anne. Het was een bijzondere inspirerende rondleiding. Ik heb bewondering voor je creativiteit en je werk!

Lilian - Eindhoven

Hi Anne! Wat een heerlijke enthousiasme heb je toch! Werkt heel aanstekelijk!!

Annika Damsten - Leiden

Waanzinnig! Bedankt Anne!

Norbert van Geijn - Nieuwegein

Hi lieve Anne! Alweer een feest om even in jouw kleurenwereld onder te duiken!

Carola - Indigowereld - Eindhoven

Geweldige sfeer en inspirerende omgeving!

Alinda - Eindhoven

Bedankt voor explosie van creativiteit

Maria - Eindhoven

Anne , ik ben helemaal onder de indruk van het kleurgebruik en de materiaaltoepassing!

Monika Verlaet - Eindhoven

Inspirerend en mooi! Knap en bijzonder! Jij en je werk :-)

Anneke van de Biezen

Geweldig om eens bij iemand binnen te komen waar ook zoveel kleur in huis is! Mijn complimenten voor je ontzettende mooie werk en verrassende ideeën. Hééél vééél succes nog!

Mariola Verdonk

Hoi Anne. Wat maak jij een mooi werk, en wat kleurrijk! Veel succes en bedankt :-) Groet!

John Broos

Schitterend geheel. Prachtig werk. Kleurrijk en heerlijk om zo bezig te zijn. Succes met je nieuwe label!

Paul

GEWELDIG! Wat een snoepwinkel vol kleur en stoffen.

Anita Pauwels

Heel inspirerend!

Immy Beijel

Hi Anne! Wat een heerlijke enthousiasme heb je toch! Werkt heel aanstekelijk!!
Ik vond het super om je werk te zien en bedankt voor je warme ontvangst.
Echt top om met jou te gaan werken. Ik heb er helemaal zin in.

Annika Damsten

... en ik ga sparen voor een wandkleed ;-)

Alina

Hey knapperd! Wie overrompeld me met nog meer mooi werk en een mooie site... Jij... Artistieke mooie dame zie je wel. Je maakt me blij!

Ruben

Ik mag natuuuurluk niet oordelen maar ik vind het errug mooi hoor wat je allemaal maakt.

Erik van der Ham

Ik wil je zeggen dat ik je werk erg mooi vind. Het kleurrijke straalt je tegen moet! En het textiel ziet er zo prachtig uit! Ik bewonder je veelzijdigheid en je werklust. Groetjes van de muziekles juf van je zoontje Indigo :-)

Annelies Tijsen

Zeg mevrouw ... ik ken jou alleen nog maar tv en uit de bladen, ben blij om je weer eens in het echt te zien! Bezige bij! Dank je voor jullie waanzinnige gezellige ontvangst en rondleiding met uitgebreide tekst en uitleg.

Toon

Mooie en inspirerende website heb jij! (Ik heb 'm net aandachtig bekeken)

Yolanda Berix - interieurconcepten

Hallo Anne, wat een mooi produkt maak jij! Ik ben echt onder de indruk!

Inti Knitwear

We hebben het als heel inspirerend ervaren, jouw open atelier dag! Wat maak je mooie dingen...

VOELcoleur

Hey Anne, ik blijf je kleurrijke groet grappig vinden met zulke zwarte creaties :-) Hooooooooooooooi

Erland - fotograaf

Ik wil je even laten weten dat we er super blij mee zijn en dat het wandkleed precies zo is geworden zoals we verwacht hadden!

Babette & Tom

We waren erg onder de indruk van je atelier en showroom. Schitterend al die kleuren . Leuk ook om te zien dat je niet alleen ontzettend creatief bent, maar dat je daar ook nog op een zakelijke manier mee om weet te gaan. Bedankt voor je enthousiaste rondleiding. We komen zeker bij je terug.

Diederik

... en je werk is niet in woorden te vangen ... ondanks alle kleurenpracht! Wanneer kom je naar mijn hal kijken? I need something special ;-)

Gerard

He! Wat een prachtig werk!!! Heerlijk om naar te kijken!!!

Judith Koops

Hey Anne. Al een beetje bijgekomen van het Open Atelier weekend? Super mooi je wandkleden! En een fijne rondleiding. Lieve groet ...

Toon

En zo zie je ineens een autootje voor je rijden met allemaal gekleurde blokjes ... Leuk werk maak je! We komen gauw een keer kijken. Zonnige groet uit Zandvoort.

Familie Ooms

Het mooiste meisje van Woodstock ... en ook nog het meisje met ontzettend mooi werk ... Gefeliciteerd!

Alexander

Ik was toch even nieuwsgierig naar jou als mede st. Jooster. Je hebt er dan wel, door van studierichting te wisselen, een jaartje langer over gedaan, maar dat heeft z'n vruchten afgeworpen... Mooie dromen ook. Ik heb nog wel contacten met een leuke stam in de Amazone, dus als het tijd is, hoor ik het wel!

Daan Zuijderwijk - fotograaf

Hallo Anne. Bedankt voor de mooie rondleiding vanavond in jouw huis. Ik ben erg onder de indruk van wat je allemaal maakt. Heel veel succes met je werk en ik ben zeker van plan om nog eens binnen te lopen tijdens een open dag.

Elly Dekker

Hallo Anne. In de Flair las (en bekeek) ik een reportage over jouw woonstijl. Geweldig, al die kleuren! Ik vind de gekleurde kast met al die vakken super, ook helemaal mijn stijl. En ook je werk, inspirerend. Dat wilde ik je gewoon even mailen ;-) Ik wens je veel succes (en plezier) met je werk en wie weet tot ziens. Groeten LINK NAAR ARTIKEL FLAIR

Dianne Manders - Anders Educatief

Wauw wat een vrouw ... in je rode ruiten jurk met groene slangenleren boots ... Zeg drink jij diesel in plaats van water, of stroomt er benzine door je aderen? Ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat het inderdaad wel handig zou zijn als je echt een bus hebt waar die prachtige werken van je fatsoenlijk inpassen ... maar of zo'n bus dan lang genoeg is voor alles wat jij maakt ... betwijfel ik, grinnik. Wat een geweldige werken en wat groot en groots! He succes ermee kleurenbommetje!

Max

Elke keer weer een kadootje als ik mijn mail open en weer een nieuw ontwerp zie voor onze 6 vloerkleden ! Wat ben jij voortvarend bezig zeg!

Nanja Morlog

De stage bij Anne heb ik ervaren als een veelzijdige, leuke en leerzame stage, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan met veel verschillende materialen, stoffen en technieken. Anne werkt nauwkeurig en ik heb geleerd de kwaliteit te waarborgen. Nu we klaar zijn, kijk ik terug op een mooie periode. De samenwerking is goed verlopen, we hebben hard gewerkt en hard gelachen. Anne is een sterke, zelfstandige vrouw en staat positief in het leven. Op haar eigen Anne manier. Dit helpt mij sterker en zelfstandiger te zijn, op mijn manier. Positiever in het leven te staan. Voor mij is dat nog wel de grootste leerervaring tijdens deze stage. Dankjewel!

Gertrude Duijser - stagiaire 2009-2010

Ik zie dat je het 'vol ergens voor gaan' nog steeds niet afgeleerd hebt. Wat een mooi werk maak je. het enthousiasme spat er weer vanaf. Ik kom snel een keer kijken als ik weer in Brabant ben!

Patrick Sliepen

Ik wil je even weten dat ik zojuist met genoegen wat op je website heb rondgezworven en je producten heb bewonderd. Wat geweldig veelzijdig & kleurrijk. Gewoon helemaal om goede zin van te krijgen! Het was leuk en inspirerend om je vrijdag nou eindelijk eens in het echt ontmoet te hebben. Je hebt een mooi bedrijf, maakt prachtige producten - je bent waarlijk een vrouw met PIT.

Erna van Poppel - PITstop

Jij hebt het wel weer helemaal voor mekaar joh! Fantastisch werk, niet-te-stuiten-ambitie, paleis van een Pippi-Langkous-huis boordevol kunst en mooie spullekes, een droom van een kind ... maar eh ... denk je dat er ergens nog een vierkante meter over is voor een leuke kerel in jouw stek en jouw leven? Of solliciteer je alsnog naar de baan van non, boven op een bergtop in Tibet?

Valentijn

Hi Anne! Ik was zeer onder de indruk van jouw werk, echt heel mooi. Heb jouw jurk al met veel plezier gedragen en de reacties waren al even leuk!

Sacha van der Voorn

Wat word ik opgetogen, uitgelaten en enthousiast! Met bewondering en verwondering heb ik gekeken naar jouw foto's en ik ben er door geraakt en verrukt, omdat ze tegelijkertijd sereniteit, eenvoud, originaliteit en heel veel schoonheid uitstralen. Waaaauw! De foto's en je werk vervullen zoveel behoeftes, maar vooral het feit dat je je droom gaat realiseren is voor mij een bron van inspiratie. Ik voel me gestimuleerd. Schoonheid, harmonie in kleur en authenticiteit zie ik heel sterk in je werk terug. Ik word er vrolijk van. Voel me gefascineerd.Het lijkt zo'n onuitputtelijke bron waar je steeds uit kunt putten. (lekkere aanname!!)

Maria Zegers - (Yoga) Docent

Het was heerlijk om na die lange reis in jouw kleurenwereld te komen en om jou en Indigo te ontmoeten!

Ellen Gonggryp - Art Fusion Galerie

Hoi Anne, ik heb de Flair gekocht en je artikel gelezen, ziet er goed uit! 5 pagina's vol kleur en inspiratie! LINK ARTIKEL FLAIR

Resy Kemperman - Het Mooiste Huis van Nederland